ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Директен печат върху текстил

Печатът върху текстил е изключително популярен и ефективен начин да персонализирате вашите дрехи и аксесоари, да рекламирате вашия бизнес или да създадете уникални подаръци за вашите близки. Техниката на печат върху текстил е напълно безопасна и екологично чиста, като в същото време гарантира дълготрайността на изображението и яркостта на цветовете.

Въвеждаме ви в света на печата върху текстил. Ние предлагаме широка гама от услуги за печат върху текстил, включително директен печат, трансферен печат и ситопечат. Ние използваме най-новите технологии и качествени материали, за да гарантираме най-високото качество на всяко изображение.

Нашата екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящия метод за печат върху текстил в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Ние можем да персонализираме тениски, блузи, качулки, якета, шапки, чанти и още много други артикули. Всичко, което ви трябва, е да ни предоставите вашето изображение, лого или дизайн, и ние ще го превърнем в уникален и ефектен печат върху текстил.

Ние сме готови да създадем уникални и персонализирани продукти за вас или вашата компания. Контактувайте ни днес и нека ви помогнем да създадете персонализирани продукти, които ще впечатлят вашите клиенти и близки.

Брандиране на работно облекло

Рекламна агенция НИТОС предлага висококачествено брандиране на работно облекло с текстилно фолио (P.S. Film).

Тази технология е подходяща за брандиране на синтетични материи (якета, гащеризони, грейки). Предлагаме голямо разнообразие от цветове, улеснявайки изграждането на вашата корпоративна визия.