ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Директен печат върху текстил

Печатът върху текстил е изключително популярен и ефективен начин да персонализирате вашите дрехи и аксесоари, да рекламирате вашия бизнес или да създадете подаръци за вашите близки по изцяло ваш дизайн. Техниката на печат върху текстил е напълно безопасна и екологично чиста, като в същото време гарантира дълготрайността на изображението и яркостта на цветовете.

Ние предлагаме широка гама от услуги за печат върху текстил, включително директен печат, трансферен печат и ситопечат, брандиране с текстилно фолио. Ние използваме най-новите технологии и качествени материали, за да гарантираме най-високото качество на всяко изображение. Тениските, които използваме са супер мекички, изработени от 100% памук и са PETA APPROVED – VEGAN.

Нашият екип от професионалисти ще ви помогне да изберете най-подходящия метод за печат, в зависимост от вашите нужди и предпочитания. Ние можем да персонализираме тениски, блузи, качулки, якета, шапки, чанти и още много други артикули. Всичко, което ви трябва, е да ни предоставите вашето изображение, снимка или лого.

Доверете се на нас и ще ви помогнем да създадете персонализирани продукти, които ще помогнат за позиционирането ви на пазара и ще впечатлят вашите корпоративни клиенти и близки приятели.

Брандиране на работно облекло

Рекламна агенция НИТОС предлага висококачествено брандиране на работно облекло с текстилно фолио (P.S. Film).

Тази технология е подходяща за брандиране на синтетични материи (якета, гащеризони, грейки). Предлагаме голямо разнообразие от цветове, улеснявайки изграждането на вашата корпоративна визия.