ПРЕДИЗБОРНИ РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ

 

Отпечатване на предизборни рекламни материали

Имаме технологичната възможност да изработим експресно предизборни плакати, постери, листовки, флаери, брошури и други за преференциален вот. Предизборните плакати, листовки, флаери и брошури, които отпечатваме имат безупречно качество и професионален  дизайн. Печатът е по поръчка с послания на клиента. За изборите, дизайна на нашите плакати, листовки, флаери, брошури и други има съвременно звучене, отговарящо на актуалните изисквания. Натрупаният опит ни помага да имаме високо качество, добри цени и кратки срокове. Ние можем да предложим изключително атрактивни услуги и цени за по – доброто представяне на изборните и рекламните (агитационни) материали, които ще изработим за вас. Te ще бъдат сериозно предимство пред останалите ви конкуренти.

reklamni materiali

РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ 2019 – календари, тефтери, химикалки…

Нова Година наближава, а с това наближава и мига в който ще зарадвате вашите колеги и партньори с вашите рекламни материали. Ежедневната употреба на рекламния календар, тефтер, химикал или друг сувенир подсъзнателно ни напомня за човека (фирмата), която ни го е подарила. Не чакайте последния момент за да поръчате вашите новогодишни рекламни материали, с чиято помощ ще популяризирате фирмата си, и ще напомняте по-често за вас на своите клиенти. Създаването на оригинална визия за рекламен календар, както и подбора на оригинални рекламни сувенири често отнема време, за това е добре по-рано да направите своя избор.

Направете вашият СЕГА!

ОТВОРЕНО!

С тен и отпочинали ние от Рекламна агенция НИТОС ДИЗАЙН отново сме на линия, за да превърнем ВСЯКА твоя идея в РЕАЛНОСТ!

Заповядайте!

гр. Пазарджик

бул. България 57


ВАКАНЦИЯ!


work clothing

НАДПИСВАНЕ НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО

В Рекламна агенция НИТОС ДИЗАЙН – надписване на 10 броя бели тениски, с щампа до 10 х 10 см на невероятната цена от 59.99 лв!

 

табели

Информационни табели

Информационни табели – изработка на табели, печат и монтаж

Можете да поръчате при нас всякакви видове информационни табели за вашите обекти, офиси, магазини и търговски обекти. Ние изработваме по поръчка без ограничения в размерите, формите и цветовете, различни табели за хранителни магазини, строителни обекти, европейски програми и рекламни табели.

надписване на възглавнички

ОТПЕЧАТВАНЕ ВЪРХУ ДЕКОРАТИВНИ ВЪЗГЛАВНИЧКИ

Ела в рекламна агенция НИТОС и поръчай декоративна възглавничка по собствен дизайн!

Домът ти е отражение на твоята същност, за това ние от рекламна агенция НИТОС ти предоставяме невероятната възможност да декорираш хола или спалнята си с възглавнички по ИЗЦЯЛО ТВОЙ дизайн.

Технологията е сублимация – щампите остават изключително пъстри и устойчиви за дълъг период от време.

Написване на работно облекло

НАДПИСВАНЕ НА РАБОТНО ОБЛЕКЛО

Качествено надписване на фирмено работно облекло с лого или име на фирма. Имаме технологичната възможност да изработим с безупречно качество в кратки срокове дори и единични бройки. Рекламна агенция “НИТОС” предлага професионално брандиране на работно облекло. Персонално брандираното работно облекло е най-добрия начин да представите вас и вашия бизнес пред потенциалните ви клиенти. Печатът е по поръчка на клиента. Ако нямате конкретна идея за дизайн, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия, съобразена с вашите изисквания така, че да отговаря на нуждите на бизнеса Ви и да го представя по най-добрия начин.

Предлагаме брандиране с фолио, дигитален печат, ситопечат и сублимационен печат.

Покани

Покани за събития

Ела при нас и поръчай мечтаната покана за своето парти!

Не забравяй, че поканата е израз на твоята индивидуалност, а ние искаме да изтъкнем и пресъздадем именно нея!

Тук ще откриеш:

Покани за сватби, абитуриентски балове, момински и ергенски партита, рождени и имени дни…

 

 

Персонализирани тениски

ПОДАРИ УНИКАЛНА ТЕНИСКА!

Ние от рекламна агенция НИТОС ДИЗАЙН отпечатваме тениски по наш и ваш дизайн! Вече имате възможност да създадете своя уникална тениска! Единственото което трябва да направите е да решите какво искате да бъде отпечатано върху тениската, да ни изпратите файла за печат и ще имате тениска по ваш вкус.

Имаме технологичната възможност да изработим с безупречно качество в кратки срокове дори и единични бройки.

Зарадвайте любимите си хора с УНИКАЛЕН подарък по всеки повод!

 

Back to Top