Рекламна агенция НИТОС предлага както стандартни стикери за подова маркировка, така и такива по изцяло ваша идея и дизайн. Подовите стикери могат да бъдат изрязани под всякаква форма и размер.

Нашите подови стикери се изработват от висококачествено фолио, покрито с ламинат с дебелина 200 микрона, притежаващ ANTI SLIP сертификат и не се трият и не избледняват във времето.

Подобрете организацията и безопасността в работното място.

Стикерите за подово маркиране са неотделима част от съвременните работни среди, където безопасността, ефективността и организацията са от съществено значение. Тези малки, но значими инструменти играят ключова роля в поддържането на ред и яснота в различни области на бизнеса и индустрията. Тази статия ще разгледа важността и разнообразните приложения на стикерите за подово маркиране.

Разнообразие от приложения

Стикерите за подово маркиране се използват в различни сфери и сектори, включително производство, складове, търговски обекти, летища, здравеопазване и още много други. Ето някои от техните основни приложения:

  1. Безопасност на работното място: Стикерите за подово маркиране помагат в създаването на безопасни зони и пътища за работниците и посетителите. Те могат да бъдат използвани за обозначаване на опасни области, като например места с висока температура, електрически рискове или области, където е необходимо носенето на лична защитна екипировка.
  2. Организация на складовете: В складовата индустрия стикерите за подово маркиране са от основно значение за организацията и лесното намиране на стоки. Те могат да бъдат използвани за маркиране на полици, рафтове и зони за складиране на различни продукти.
  3. Управление на трафика: На места като летища и обществени транспортни системи, стикерите за подово маркиране играят важна роля при управлението на трафика на пътниците. Те се използват за обозначаване на определени пътеки, зони за изчакване и инструкции за пътуващите.
  4. Съпоставяне на социална дистанция: След избухването на COVID-19 пандемията, стикерите за подово маркиране станаха незаменими инструменти за поддържане на социалната дистанция в обществени места и бизнес среди.
  5. Подобрение на работния процес: В производствените и производствени среди стикерите за подово маркиране се използват за организиране на работният процес. Те могат да указват точки за нанасяне на суровини, стъпки в производствения процес и местоположение на инструменти.

Стикерите за подово маркиране играят ключова роля в поддържането на безопасността на работното място. Те предоставят визуални напомнителни и инструкции, които помагат на хората да избягват опасности и да следват процедурите за безопасност. Този аспект става особено важен в индустриални среди, където нарушения на безопасността могат да имат сериозни последици.

Конкретни стикери за подово маркиране

Сред най-често използваните стикери за подово маркиране са:

  1. Стрелки и пътища: За организиране на движението и насочване на хората.
  2. Символи и пиктограми: За обозначаване на различни видове опасности или инструкции.
  3. Цветни ленти и зони: За оцветяване на определени области и зони.
  4. Букви и цифри: За идентификация на конкретни места или обекти.

Стикерите за подово маркиране са важен инструмент за подобряване на организацията и безопасността в работните среди. Техните разнообразни приложения и способността им да предоставят визуални инструкции ги правят неотделима част от съвременния бизнес и индустрия.

 

 

Подов стикер

Подов стикер

Т-образен подов стикер

Т-образен подов стикер

Г-образен подов стикер

Г-образен подов стикер

Подов стикер

Подов стикер

Подов стикер

Подов стикер