Изработка, печат и монтаж на табели

 

Информационни табели – изработка на табели, печат и монтаж

Можете да поръчате при нас всякакви видове информационни табели за вашите обекти, офиси, магазини и търговски обекти. Ние изработваме по поръчка без ограничения в размерите, формите и цветовете ,различни табели за хранителни магазини, строителни обекти, европейски програми и рекламни табели.

Изготвяме проекти за информационни табели.

Предлагаме бърза изработка на информационни и указателни табели.

Видове информационни и указателни табели:

-Информационни табели по европейски проекти

-Указателни табели за строителни обекти

-Табели с предупредителни знаци

-Табели тип „Гараж, паркирането забранено“

-Офис табели

 

 

Изработка на значки

Изработка на значки с лого, печат на значки с фирмен знак,  изработване на значки с рекламен надпис, изработка на значки без минимални количества, значки по поръчка. Използваме само висококачествени заготовки за изработката на значките. Брандиране и печат на фирменни  значки в малки и големи серии. Произвеждаме вашите значки в България, именно поради тази причина можем да отговорим на вашите кратки срокове. Изработваме значки по дизайн на клиента, кръгли със стандартни размери в диаметър 56мм. и 37мм. Изработка и печат на значки от алуминии с индивидуален дизайн, пълноцветен печат с допълнитено ламинирано покритие. Технологията на производство позволява изработка на значки с пълноцветен печат с висока резолюция, плътност и яркост на цветовете. Това, както и добрите им цени ги прави изключително подходящи за масови акции и промоции. Възможност за изработката на единични бройки или малки количества. Ако нямате конкретна идея за дизайн и печат на значки, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия на Вашите рекламни значки.

Печат на рекламни и фирмени тениски

 

Температурите навън се покачват, а с тях идва и новото зареждане на тениски. Всички размери са налични!

Предлагаме на клиентите си качествено надписване на фирмено работно облекло с лого или име на фирма. Изработка на фирмени тениски, рекламни тениски, тениски с щампи, тениски с лога и надписи.Имаме технологичната възможност да изработим с безупречно качество в кратки срокове дори и единични бройки. Рекламна агенция “НИТОС” предлага професионално брандиране на работно облекло. Ако искате да се отличавате от своите конкуренти, да сте забележими и запомнящи се, един от най-добрите варианти са направата на рекламни тениски.
Предлагаме Ви директен пълноцветен печат върху тениски. Печатът е по поръчка на клиента. Ако нямате конкретна идея за дизайн, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия съобразена с вашите изисквания така, че да отговаря на нуждите на бизнеса ви и да го представя по най-добрия начин

Надписване на фирмено работно облекло.

Качествено надписване на фирмено работно облекло с лого или име на фирма. Имаме технологичната възможност да изработим с безупречно качество в кратки срокове дори и единични бройки. Рекламна агенция “НИТОС” предлага професионално брандиране на работно облекло. Персонално брандираното работно облекло е най-добрия начин да представите вас и вашия бизнес пред потенциалните ви клиенти. Печатът е по поръчка на клиента. Ако нямате конкретна идея за дизайн, то нашите специалисти по графичен дизайн ще реализират перфектната визия съобразена с вашите изисквания така, че да отговаря на нуждите на бизнеса ви и да го представя по най-добрия начин

Back to Top