ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Винаги има нещо ново, което да Ви предложим.
На Ваше разположение сме, за да го обсъдим с Вас!

Външната реклама е добър начин за представяне на продукти и услуги пред огромен брой потенциални потребители. Предимствата пред другите форми на реклама са в по-ниската стойност за въздействие върху един потребител, перманентния показ по време на рекламна кампания и по-голямата рекламна площ.

Атрактивни условия и ефектни решения за реклама, с възможност за многократно въздействие върху голяма група потребители.

Цялостното или частично облепване на превозни средства с рекламни изборажения дава възможност на Вашето рекламно послание да достигне до широк кръг от хора.

Рекламата с перфо фолио върху прозорците на магазини и заведения добре се възприема както от минувачите така и от служителите. Тя не затъмнява помещенията и позвлолява видимоста от вътре на вън.

ПЪЛНО РЕКЛАМНО ОБСЛУЖВАНЕ

Комплексно рекламно обслужване. Дизайн лого предпечат. Външна, транспортна, интериорна печатна реклама. Табели надписи от фолио върху витрини и автомобили. Транспаранти принтове винили.

Брандиране на автомобили

Ролбанери

Стикери

Най – лесният начин да брандирате продуктите или помещението си е чрез стикери. Стикер идва в българския език от английската дума sticker, означава лепенка и етикет. Самозалепващите стикери се утвърдиха за брандиране, тъй като лесно се експлоатират в сравнение например с надписване чрез тампонен печат или ситопечат и освен това са доста по-издържливи особено ако говорим за обемните 3D стикери.

Стикерите биват хартиени, PVC (на пластмасова основа), и обемни – 3D. Хартиените стикери са предназначени за интериорна употреба, те не са защитени от външните метеорологични условия. PVC стикерите са по- издържливи в сравнение с хартиените пластмасовата основа ги прави издържливи на външните влияния добри са за залепяне върху прозорци особено ако се печата върху прозрачно PVC. Най- издържливи са обемните стикери характерни са с кристалност и еластичност.

Подходящи са за повърхности подложени на износване например техника, компютри, домакински уреди, мебели, бутони, ключодържатели, значки, плакети и други. Формите са различни може и само текст да представлява – обемни букви. Обемните стикери придават стилен и луксозен вид на фирменото лого или търговска марка.