ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Винаги има нещо ново, което да Ви предложим.
На Ваше разположение сме, за да го обсъдим с Вас!

Външната реклама е добър начин за представяне на продукти и услуги пред огромен брой потенциални потребители. Предимствата пред другите форми на реклама са в по-ниската стойност за въздействие върху един потребител, перманентния показ по време на рекламна кампания и по-голямата рекламна площ.

Атрактивни условия и ефектни решения за реклама, с възможност за многократно въздействие върху голяма група потребители.

Цялостното или частично облепване на превозни средства с рекламни изборажения дава възможност на Вашето рекламно послание да достигне до широк кръг от хора.

Рекламата с перфо фолио върху прозорците на магазини и заведения добре се възприема както от минувачите така и от служителите. Тя не затъмнява помещенията и позвлолява видимоста от вътре на вън.

ПЪЛНО РЕКЛАМНО ОБСЛУЖВАНЕ

Комплексно рекламно обслужване. Дизайн лого предпечат. Външна, транспортна, интериорна печатна реклама. Табели надписи от фолио върху витрини и автомобили. Транспаранти принтове винили.

Брандиране на автомобили

Брандирането на автомобили е ефективен начин да се привлече вниманието към вашата марка и да я направите видима на много хора. С тази визуална техника, вие можете да използвате вашите автомобили като мобилни рекламни табели, които да поставите на стратегически места и да привлечете вниманието на хиляди потенциални клиенти.

При брандирането на автомобили, дизайнът и визуалната стратегия са от съществено значение. Вашата марка трябва да бъде представена ясно и ефективно, за да се осигури максимален ефект от брандирането на автомобили.

Ние предлагаме услуги за брандиране на автомобили, които включват проектиране на визуалната стратегия, избор на материали и производство на елементите, които ще се поставят на автомобила. Нашите професионални дизайнери ще ви помогнат да изберете подходящия дизайн, който ще отразява вашия бизнес и ще бъде видим на голямо разстояние.

Брандирането на автомобили е изключително гъвкава маркетингова техника, която може да бъде използвана на различни събития и места. От специални събития до ежедневни посещения на работа, вашите автомобили могат да бъдат използвани като мобилни рекламни табели за вашата марка.

Ролбанери

Стикери

В днешния свят дигиталният печат се превърна в популярен и рентабилен метод за производство на висококачествени стикери. Една такава компания, която предлага изключителни услуги за дигитален печат е Рекламна агенция НИТОС. Тя е реномирана компания за дигитален печат, която от много години предоставя първокласни услуги на своите клиенти.

Специализирана в широкоформатния печат, НИТОС ДИЗАЙН предлага широка гама от стикери, които отговарят на различни цели. Независимо дали имате нужда от стикери за вашия бизнес, лична употреба или за промоционални цели, НИТОС ДИЗАЙН ще ви покрие. С тяхната авангардна технология за дигитален печат те могат да произвеждат висококачествени стикери в различни форми, размери и цветове.

В НИТОС ДИЗАЙН разбират значението на брандирането и ролята, която играят стикерите за популяризиране на марката. Ето защо те предлагат персонализирани услуги за печат на стикери, които позволяват на бизнеса да създава стикери, които са уникални за тяхната марка. Клиентите могат да избират от широка гама от материали, включително винил, хартия и полиестер, в зависимост от техните предпочитания и изисквания.

Едно от основните предимства на работата с Рекламна агенция НИТОС е способността им да произвеждат висококачествени стикери в големи количества. Това означава, че фирмите могат да поръчват голям брой стикери и да ги доставят навреме, което е от решаващо значение за промоционални кампании и събития.

В допълнение към печата на стикери, НИТОС предлага и набор от други услуги за дигитален печат като печат на визитки, печат на брошури и печат на плакати. Техният екип от опитни дизайнери и печатари работят заедно, за да гарантират, че всеки проект е завършен според най-високите стандарти и че клиентите са доволни от крайния резултат.

Рекламна агенция НИТОС има силна репутация за предоставяне на изключително обслужване на клиентите. Те се ангажират да предоставят на своите клиенти персонализирано внимание и да гарантират, че техните нужди са удовлетворени. От първоначалната консултация до доставката, НИТОС работи в тясно сътрудничество със своите клиенти, за да гарантира, че всеки проект е успешен.

В заключение, ако търсите компания за дигитален печат, която предлага висококачествени услуги за печат на стикери, Рекламна агенция НИТОС е правилният избор за вас. Със своите авангардни технологии, персонализирани услуги и изключително обслужване на клиентите, те са предпочитаният избор за фирми и физически лица, които търсят първокласни услуги.