ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Сувенирна реклама

Искате да изненадате любимия човек с подарък, изработен специално за него ? Изберете продукт от нашите предложения и отпечатайте любимите си снимки върху него! Предлагаме Ви чаши със снимка, тениски със снимка, пъзели, рамки за снимки, подложки за чаши и много други, които се изработват с Ваша снимка, картинка, лого и пожелание!

Голям асортимент на рекламни сувенири, като:
тефтери, химикали, настолни календари, ключодържатели, визитници, балони, фланелки, шапки, запалки, значки, отварачки, магнити, огледала, пепелници, кибрити и много други.
Надписи на ситопечат и лазерно гравиране.

Разполагаме с последен модел принтер  Epson SureColor F2000 с който можем да отпечатваме единични бройки тениски от светъл и тъмен текстил. Великолепното качество на печат се осигурява от сертифицирани мастила. Само допреди няколко години беше немислимо отпечатването на 1,2 или няколко бройки тениски поради технологичните ограничения които налагаше ситопечата, днес с новия принтер Epson SureColor F2000 имаме възможност бързо и качествено да отпечатим Вашите уникални тениски и други текстилни изделия.

Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. То трябва да е изготвено от полиестер или да има специално покритие.  Използва се при печат върху тениски, печат върху чаши, пъзели, и много други.

Ежедневието ни е до такава степен обвързано с използването на карти, че ние самите дори не го осъзнаваме. PVC картата е артикул с многобройни приложения, който успешно замества хартиените носители по отношение на идентификационните продукти като клиентски карти, карти за отстъпка, VIP карти, пропуски или луксозни визитки. Това са само малка част от приложенията на тази технология, които са станали неотменна част от нашия живот, но потенциалните възможности за приложение са многократно повече. Най-важното предимство на PVC картите е тяхната трайност и възможността за осигуряване на допълнителна защита на данните чрез поставяне на бар код, холограмен стикер, чип, или друг вид персонификация.
Фирма Нитос предлага едноцветни или пълноцветни карти, напечатани едностранно или двустранно. Притежанието на една обикновена пластмасова карта с красив дизайн и лого „VIP клиент“, „Лоялен клиент“, „Отстъпка“, ни кара да изберем една фирма, пред друга.  С малка инвестиция за изработка на клиентски карти и малко реклама на статус „Специален клиент“, продажбите се вдигат многократно, а редовните клиенти стават в пъти повече.