ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Продуктова фотография

Продуктовата фотография е важен елемент от маркетинговата стратегия на всяка фирма, която предлага стоки или услуги. Добре изработените продуктови снимки имат способността да привлекат вниманието на потенциални клиенти и да ги накарат да се интересуват от продукта. Ето защо продуктовата фотография е от съществено значение за успеха на всяка компания.

Ние ви предлагаме професионални услуги по продуктова фотография, които ще ви помогнат да представите вашите продукти в най-добрата им светлина. Нашите опитни фотографи разполагат с необходимите знания и експертиза, за да направят вашия продукт да изглежда перфектно на всяка снимка.

Независимо дали става дума за хранителни продукти, електроника, облекло, козметика или какъвто и да е друг вид стока, ние знаем как да я представим на най-добрия начин. Ние използваме най-новите технологии и тенденции в областта на продуктовата фотография, за да ви предложим най-качествените снимки, които ще впечатлят вашите клиенти.

Снимките на вашите продукти ще бъдат редактирани и обработени от нашите специалисти, за да се гарантира високо качество и перфектен изглед. Ние ще ви предоставим всичко необходимо, за да използвате снимките на вашите продукти в рекламните кампании, онлайн магазини и всички други маркетингови материали.

Свържете се с нас днес и нека снимките на вашите продукти говорят за себе си. Ние сме готови да създадем продуктови фотографии, които ще подчертаят качествата и уникалността на вашия бизнес.

 • Продуктова фотография, заснемане на артикули за каталози.
 • Снимки за сайт, снимки за интернет магазин.
 • Снимки за календари и фотосесия за календар и печатна реклама.
 • Фотосесии за предизборни кампании.
 • Заснемане на ваши любими моменти и събития. Изготвяне на лични снимки,  семейни снимки.
 • Изготвяне на слайдшоу и печатен албум с индивидуален дизайн.

Разполагаме с тяло Canon EOS 5D mkII, качеството на кадрите от който надминават дори и най-качествените сканове от 35 мм филм. Размерът на файловете (21 Мп) позволява да печатаме с високо качество до пълен формат (70х100 см.), а при широкоформатен дигитален печат (за билбордове и транспаранти) – над 6.00 метра по дългата страна на кадъра.

 

Заснемането на политици и кандидати за кмет е деликатно изкуство.

Тънкост е да се заснеме човек в най-добрата му светлина, като се подчертаят неговите положителни качества и се скрият или намалят леките несъвършенства.

Рекламна агенция НИТОС е специализирана в заснемането на политици и кандидати за кмет.

Ние имаме богат опит в създаването на снимки, които са ефективни, запомнящи се и вълнуващи.

Ние знаем как да заснемем човек по такъв начин, че да изглежда уверен, харизматичен и надежден.

Използваме най-съвременните фотографски техники и оборудване, за да създадем снимки с най-високо качество.

Ние работим с вас, за да създадем снимки, които отговарят на вашите индивидуални нужди и цели.

Ето някои от възможностите, които нашето фотостудио може да ви предложи:

 • Създаване на цялостна предизборна фотографска кампания. Ние ще работим с вас, за да разработим стратегия за заснемане, която отговаря на вашите цели и целева аудитория.
 • Снимане на портрети, снимки в действие и репортажни снимки. Ние можем да заснемем снимки на вас в различни ситуации, включително в офиса, на събития и в контакт с избиратели.
 • Редактиране и обработка на снимки. Ние ще редактираме и обработим вашите снимки, за да ги направим възможно най-добри.
 • Съхранение и архивиране на снимки. Ние ще съхраняваме и архивираме вашите снимки, за да можете да ги използвате за бъдещи кампании или нужди.

Ако искате да създадете ефективни снимки, както и печеливша рекламна кампания, свържете се с Рекламна агенция НИТОС.

Ние ще работим с вас, за да създадем снимки, които ще ви помогнат да постигнете целите си.

Ето някои конкретни примери за това как можем да ви помогнем да създадете ефективни снимки:

 • Ако искате да увеличите узнаването за своята кандидатура, НИТОС може да създаде портрети и снимки в действие, които да бъдат публикувани в медиите.
 • Ако искате да убедите избирателите във вашите идеи и ценности, НИТОС може да създаде репортажни снимки, които да показват вас в контакт с избиратели.
 • Ако искате да мотивирате избирателите да гласуват ние можем да създаде снимки, които да подчертаят вашата принадлежност към общността и вашите грижи за хората.

Рекламна агенция НИТОС има опита и експертните знания, които са ви необходими, за да създадете ефективни снимки за вашата кампания.