ВИЗИТКИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

ОФСЕТОВ, ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ, GOLD ПЕЧАТ

ДИПЛЯНИ

ОТПЕЧАТВАНЕ НА

БРОШУРИ, ФЛАЕРИ, ФИРМЕНИ КАТАЛОЗИ

Дигитален печат

Брошури

Брошурите в графичния дизайн са изключително важен инструмент за маркетинга на всяка компания. Те предоставят уникална възможност да се комуникира ефективно с потенциалните клиенти и да се представи продуктът или услугата в най-добрата светлина.

Ние предлагаме професионални услуги за създаване на брошури, които са насочени към повишаване на видимостта и узнаваемостта на вашата марка. Нашите дизайнери ще ви помогнат да изберете подходящия дизайн, който да се адаптира към специфичните нужди на вашия бизнес.

Нашата екип от професионалисти ще създаде уникален дизайн за вашия продукт или услуга, който ще привлече вниманието на потенциалните клиенти. Ще се погрижим за всеки елемент на брошурата – от цветовата гама и шрифтовете до логото и изображенията – за да създадем незабравимо визуално изживяване.

Създавайки брошури с нас, вие получавате качествена продукция, която ще подсили вашия имидж и ще увеличи вашия бизнес. Ние се стремим да предоставим на нашите клиенти изключително удобство, високо качество и достъпни цени.

Визитки

Визитките са незаменим инструмент за реклама и маркетинг в бизнеса. Те представят вашата фирма и продукти на потенциалните клиенти, като същевременно са удобни и лесни за носене и разпространение.

Етикети на ролка

Менюта

Дигиталният печат представлява мощен инструмент за реклама и маркетинг. Той ви позволява да създавате впечатляващи и привлекателни материали, които да привличат вниманието на потенциалните ви клиенти.

С дигиталния печат можете да създадете висококачествени брошури, каталози, флаери, плакати и други материали, които да представят вашата фирма и продукти на най-добрия начин. Тези материали могат да се използват за рекламни кампании, за изложения и за други събития.

Технологията в днешно време напредва със скоростта на светлината, което улеснява вашия бизнес, защото може да получите визитки само за 30 минути, листовки, дипляни, етикети, брошури, флаери, плакати, календари и безброй други печатни материали.

Дигиталният печат на изображението е с много високо качество, а също така има възможност да се печати върху различни видове хартии, луксозни картони, самозалепващи медии и др.
Технологията Konica Minolta е на върха в сферата на дигиталния печат.  Несравнима еднаквост в качеството на изображението с пълноцветна резолюция.

Дигитален цветен on-demand принтер, работещ със скорост 60 цветни отпечатъка в минута с възможност за двустранно отпечатване. Автоматичния двустранен печат при 300 гр/м2 разширява творчеството, без да забавя производителността. Автоматичен двустранен  печат  на  материали с тегло 300 гр/м2 означава по-висока производителност и по-голяма гъвкавост, които позволяват да се поемат взискателни задачи, без ръчна намеса. Професионално управление на медии, включително създаване на брошури и листовки, вмъкване на предварително отпечатани материали, експресно отпечатване на визитки, дипляни, каталози, менюта и др.